Meduoliai su migdoliniu įdaru

Apie 50 vienetu

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1/6 meduolių tešlos

Migdolinis įdaras
200 g kapotų migdolų
200 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 kiaušinio baltymas

Gaminimo eiga

Iš meduolių tešlos iškočiokite stačiakampį ir ant jo paskirstykite iš kiaušinių baltymų, cukraus miltelių ir smulkintų migdolų išsuktą masę. Iš tešlos susukite ritinį ir supjaustykite jį ½ cm storio griežinėliais. Griežinėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Iškeptus vyniotinius palikite ant grotelių atvėsti. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.