Sudedamosios dalys
3 kiaušiniai
150 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
150 ml rapsų aliejaus
135 g miltų
4 g malto cinamono
1 g malto imbiero
1 g maltų gvazdikėlių
3 g sodos
3 g druskos
75 g šaldytų bruknių
3 g kukurūzų krakmolo
Glajus
200 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Papuošimas
šaldytos bruknės
Gaminimo eiga
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.
Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Įmaišykite aliejų. Dubenyje sumaišykite sausus produktus ir įmaišykite į kiaušinių plakinį.
Dubenyje sumaišykite bruknes ir kukurūzų krakmolą. Meduolinę tešlą šaukštu sukrėskite į 24 keksiukų formeles. Formeles užpildykite per du trečdalius, tada į tešlą įspauskite bruknių.
Kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 8–10 minučių. Tada palikite keksiukus atvėsti ir paruoškite glajų.
Iki purumo išsukite kreminį sūrį, supilkite sirupą ir suberkite cukraus miltelius. Iki tirštumo išplaktą glajų sukrėskite į konditerinį maišelį su pasirinktos formos antgaliu. Keksiukus apliekite glajumi ir papuoškite šaldytomis bruknėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.