Sudedamosios dalys
Meduolinė tešla
200 g sviesto
280 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 didelis kiaušinis
7 g sodos
5 g maltų gvazdikėlių
3 g malto imbiero
3 g malto cinamono
apie 480 g miltų
Papuošimas
150 g parmezano
druskos dribsnių
1 švelniai paplaktas kiaušinis
Gaminimo eiga
Iš vakaro pasiruoškite meduolinę tešlą.
Ištirpinkite sviestą, supilkite sirupą, suberkite cukrų. Maišykite, kol atvės. Tada įmuškite kiaušinį.
Sodą ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens. Supilkite į mišinį kartu su prieskoniais. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Palikite pernakt.
Nustatę ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
Tešlą iškočiokite į ilgas juostas. Ištepkite jas kiaušinio plakiniu.
Parmezaną sutarkuokite, įmaišykite druskos dribsnių. Tešlos juostas gausiai pabarstykite sūriu.
Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 10 minučių. Palikite atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.