Sudedamosios dalys
Tešlai
540 g kvietinių miltų
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
300 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
3 kiaušiniai
250 g mėlynių
Pabarstyti
150 g tirpdyto sviesto arba margarino
450 ml avižinių dribsnių
300 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Sumaišykite visas sausas tešlos sudedamąsias dalis. Įmaišykite išplaktus kiaušinius. Įdėkite riebalus ir išminkykite tešlą. Sudėkite tešlą ant išteptos 20x 30 cm skardos. Ant viršaus paskirstykite mėlynes. Sumaišykite ištirpdytus riebalus su avižiniais dribsniais ir cukrumi ir išberkite ant mėlynių. Pyragą kepkite 200 °C orkaitėje apie 30 minučių. Atvėsinkite. Supjaustykite kubeliais, pabarstykite cukraus milteliais.
Mėlynes galite pakeisti kitomis uogomis ar vaisiais, pvz., vyšniomis ar slyvomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.