Sudedamosios dalys
200 g saldžių migdolų
4 kiaušinių
200 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 valg. šaukšt. trintos citrinos žievelės
1 arbat. šaukšt. smulkiai maltų rozmarinų
1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
juostelėmis supjaustytų citrinų žievelių
Formai sutepti
margarino
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Suplakite kiaušinius ir nerafinuotą cukranendrių cukrų iki lengvos šviesios masės. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis. Išpilkite tešlą į suteptą 20 x 30 cm formą. Kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 40 minučių. Atvėsinkite ant grotelių. Supjaustykite kubeliais.
Prieš patiekdami apibarstykite sausainius cukraus milteliais ir citrinų žievelėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.