Sudedamosios dalys
75 g kambario temperatūros sviesto
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
70 g kokoso drožlių
3 didelių kiaušinių baltymai
1 žaliosios citrinos žievė, pageidautina neapipurkšta
Papuošti
100 g juodojo šokolado
kokoso drožlių
Gaminimo eiga
Nustatykite orkaitėje 200 °C temperatūrą.
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
Suberkite kokoso drožles ir įpilkite kiaušinių baltymus, gerai išmaišykite. Įmaišykite žaliosios citrinos žievę.
Mažus tešlos kamuoliukus išdėliokite ant skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės viduryje 8-12 minučių.
Išimkite ir atvėsinkite. Apipilkite tirpintu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.