Sudedamosios dalys
100 g minkšto sviesto arba margarino
250 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
150 ml grietinės
100 ml bruknių uogienės
300 ml miltų
1 šaukštas malto cinamono
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 šaukštelis malto imbiero
1 ml kvapiųjų pipirų
1 šaukštelis sodos
Gaminimo eiga
Margariną arba sviestą su cukrumi „Farinas“ išsukite iki purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinius. Grietinę sumaišykite su uogiene. Miltus sumaišykite su prieskoniais ir soda, atsargiai įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į riebalais išteptą, miltais pabarstytą maždaug 2 l talpos kepimo skardą. Pyragą maždaug 55 minutes kepkite apatinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Leiskite ataušti. Galima patiekti su plakta grietinėle ir bruknių uogiene.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.