Minkštas imbierinis pyragas

Įvertinimas (4 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g minkšto sviesto arba margarino
250 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
150 ml grietinės
100 ml bruknių uogienės
300 ml miltų
1 šaukštas malto cinamono
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 šaukštelis malto imbiero
1 ml kvapiųjų pipirų
1 šaukštelis sodos

Gaminimo eiga

Margariną arba sviestą su cukrumi „Farinas“ išsukite iki purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinius. Grietinę sumaišykite su uogiene. Miltus sumaišykite su prieskoniais ir soda, atsargiai įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į riebalais išteptą, miltais pabarstytą maždaug 2 l talpos kepimo skardą. Pyragą maždaug 55 minutes kepkite apatinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Leiskite ataušti. Galima patiekti su plakta grietinėle ir bruknių uogiene.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.