Sudedamosios dalys
300 ml plaktos grietinėlės
280 g "Dansukker" tamsaus Muskovado cukraus
140 g "Dansukker Tamsusis" sirupas
50 g sviesto
150 g susmulkinto juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Kepimo pergamentu išklokite 15 x 20 cm stačiakampę kepimo formą.
Sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokoladą, į sunkią keptuvę. Kaitinkite, kol temperatūra pasieks 120 °C, retkarčiais pamaišydami. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite šokoladą, kol jis ištirps.
Supilkite mišinį į kepimo formą ir palikite, kad sustingtų. Supjaustykite kreminę masę gabalėliais ir laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.