Sudedamosios dalys
300 ml plaktos grietinėlės
280 g "Dansukker" tamsaus Muskovado cukraus
140 g "Dansukker Tamsusis" sirupas
50 g sviesto
150 g susmulkinto juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Kepimo pergamentu išklokite 15 x 20 cm stačiakampę kepimo formą.
Sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokoladą, į sunkią keptuvę. Kaitinkite, kol temperatūra pasieks 120 °C, retkarčiais pamaišydami. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite šokoladą, kol jis ištirps.
Supilkite mišinį į kepimo formą ir palikite, kad sustingtų. Supjaustykite kreminę masę gabalėliais ir laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.