Sudedamosios dalys
500 ml vandens
75 ml (30 g) maltos kavos
6 cukranendrių „Dansukker“ cukraus kubeliai
1 arbatinis šaukštelis kardamono
1 cinamono lazdelė
Papuošimui
75 ml plaktos grietinėlės
cinamono
Gaminimo eiga
Kavą, cinamono lazdelė ir kardamoną sudėkite į kavos aparato filtrą, įpilkite vandens ir leiskite jam išbėgti. Nubraukite putas. Išpilstykite kavą į šešis puodelius ir į kiekvieną įdėkite po gabalėlį cukraus. Ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės ir pabarstykite cinamonu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.