Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
600 g „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
600 g miltų
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
200 ml vandens
sviesto ir manų kruopų kepimo formai paruošti
Papuošimui
50 g sviesto arba margarino
400 g „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
50 ml stiprios, šaltos kavos
kokoso drožlių
Gaminimo eiga
Paruoškite pailgą kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki
Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems atvėsti.
Išplakite kiaušinius su šokolado skonio cukraus milteliais iki purumo. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir įmaišykite į kiaušinio masę.
Supilkite maistinius riebalus ir vandenį. Tešlą išmaišykite ir supilkite į pailgą kepimo formą.
Kepkite orkaitės viduryje maždaug 25 minutes.
Taip pasigaminsite glajų
Ištirpinkite sviestą arba margariną. Sumaišykite su šokolado skonio cukraus milteliais ir kava. Paruoštą glajų užpilkite ant pyrago. Užbarstykite kokoso drožlių. Supjaustykite pyragą gabalėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.