Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
600 g „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
600 g miltų
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
200 ml vandens
sviesto ir manų kruopų kepimo formai paruošti
Papuošimui
50 g sviesto arba margarino
400 g „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
50 ml stiprios, šaltos kavos
kokoso drožlių
Gaminimo eiga
Paruoškite pailgą kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki
Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems atvėsti.
Išplakite kiaušinius su šokolado skonio cukraus milteliais iki purumo. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir įmaišykite į kiaušinio masę.
Supilkite maistinius riebalus ir vandenį. Tešlą išmaišykite ir supilkite į pailgą kepimo formą.
Kepkite orkaitės viduryje maždaug 25 minutes.
Taip pasigaminsite glajų
Ištirpinkite sviestą arba margariną. Sumaišykite su šokolado skonio cukraus milteliais ir kava. Paruoštą glajų užpilkite ant pyrago. Užbarstykite kokoso drožlių. Supjaustykite pyragą gabalėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.