Sudedamosios dalys
6 kiaušinių baltymai
300 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 ml druskos
Gaminimo eiga
Kiaušinių baltymus elektriniu plaktuvu vidutiniu greičiu plakite, kol gausite tirštas putas. Suberkite cukrų ir druską ir plakite didžiausiu greičiu, kol masė taps balta. Sudėkite masę į kulinarinį maišelį ir švirkškite vaiduoklių ar kaulų formos morengus. Kepkite orkaitės viduryje 125 °C temperatūroje apie 1 valandą. Atvėsinkite. Vaiduoklių akis galite nupiešti tirpdytu šokoladu ar glajumi.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.