Sudedamosios dalys
500 g pasirinktų vaisių arba uogų
250 ml vandens
500 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Siūlome limonadus gaminti įvairių skonių
500 g bruknių
500 g braškių + maždaug pusę puodelio bazilikų
500 g agrastų
500 g aviečių + 10 rozmarino šakelių
500 g raudonųjų arba juodųjų serbentų
250 g vyšnių + 250 g rabarbarų
Gaminimo eiga
Uogas su vandeniu pavirkite 10 minučių. Palaukite, kol atvės maždaug iki 45 °C temperatūros.
Suberkite cukrų ir maišykite, kol visiškai ištirps. Uždenkite ir palikite pastovėti kambario temperatūroje bent 6 valandas arba per naktį.
Pakaitinkite iki virimo ir iš karto nukoškite. Limonadą perkoškite per tankų sietelį – jis bus visiškai skaidrus.
Limonadą bus galima ilgai vartoti, jei nukoštą gėrimą pavirsite maždaug 3 minutes.
Supilkite į švarų, šiltą butelį ir sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.
Limonado koncentratą skieskite gazuotu/mineraliniu vandeniu arba ledukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.