Naminis kiaušinių likeris

Įvertinimas (84 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

5 kiaušinių tryniai
325 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
150 ml nenugriebto pieno
100 ml grietinėlės
1 šaukštas vanilinio cukraus
200 ml degtinės ar kito neutralaus skonio spiritinio gėrimo

Gaminimo eiga

Užvirinkite su vaniliniu cukrumi sumaišytą pieną. Palaukite, kol atauš. Iki purios masės su cukraus milteliais išsukite kiaušinių trynius, tada supilkite juos į ataušusį pieną. Pilkite grietinėlę ir maišykite, kol mišinys pasidarys vientisas. Po truputį pilkite alkoholį. Visų ruošiamų produktų temperatūra turi būti vienoda, kitaip likerį gali sutraukti.
Paruoštą likerį brandinkite šaldytuve bent 2 savaites. 2 savaites išlaiko savo savybes, jei yra laikomas šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.