Sudedamosios dalys
Pasiflorų želė
100 g pasiflorų sulčių (maždaug 8 vaisiai)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Krembriulė
400 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
10 g vanilinio cukraus
2 kiaušinių tryniai
Papuošimas
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį. Prikaistuvyje pasiflorų sultis sumaišykite su cukrumi marmeladams ir pavirkite 30 sekundžių. Želę padalykite į atskiras formeles ir palaikykite šaldytuve apie 1 val., kad sustingtų.
Paruoškite krembriulė. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, cukrų marmeladams, vanilinį cukrų ir kiaušinių trynius. Nuolat maišydami pavirkite 3 minutes. Palikite mišinį vieną minutę pravėsti. Tada juo užpilkite pasiflorų želę. Formeles dar 2 valandoms vėl padėkite į šaldytuvą.
Krembriulė pabarstykite cukranendrių cukrumi ir karamelizuokite specialiu degikliu.
Patarimas! Galite naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas pasifloras.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.