Sudedamosios dalys
100 g sviesto arba margarino
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 kiaušinis
180 g kvietinių miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Įdarui
2 rūgštoki obuoliai
45 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml vandens
Papuošimui
1 šaukštas „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite juos skiltelėmis. Apvirkite juos vandenyje su cukrumi, kol šiek tiek suminkštės. Išmaišykite riebalus ir cukrų. Įmuškite kiaušinį. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, suminkykite tešlą. Išspauskite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolio skilteles. Iškočiokite likusią tešlą, supjaustykite juostelėmis ir sudėkite ant obuolių. Kepkite pyragą viduryje orkaitės maždaug 30 minučių. Palaukite, kol atvės. Cukraus miltelius sumaišykite su cinamonu ir užbarstykite ant pyrago. Patiekite su vaniliniais ledais ar plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.