Sudedamosios dalys
Tešla
15 sausainių
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 g sviesto arba margarino
Pirmajam įdaro sluoksniui
4 rūgštoki obuoliai
4 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas cinamono
25 g sviesto arba margarino
Antrajam įdaro sluoksniui
1 pakelis (250 g) varškės
200 ml grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui
150 ml grietinėlės
laimo vaisiaus arba citrinos
Gaminimo eiga
Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol suminkštės. Sudėkite obuolius į formą su sausainių mase. Suplakite grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite varškę ir gerai išmaišykite. Supilkite masę ant obuolių ir padėkite šaltai. Suplakite grietinėlę. Nuimkite formos kraštą ir papuoškite grietinėle pyrago viršų. Galite apibarstyti tarkuota laimo vaisiaus ar citrinos žievele.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.