Sudedamosios dalys
Piurė
5 obuoliai
2 šaukštai vandens
1/2 citrinos sultys
45 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Sūdyti pabarstukai
50 g sviesto
40 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1/2 ml kvietinių miltų
1 1/2 ml avižinių dribsnių
1/2 ml migdolų miltų (nebūtina)
2 šaukšteliai malto cinamono
2 žiupsneliai druskos
Papuošti
Gietinėlės
Gaminimo eiga
Nulupkite ir susmulkinkite obuolius, sudėkite juos į puodą. Supilkite vandenį, citrinų sultis bei cukrų ir išmaišykite.
Virkite maždaug 6 minutes arba tol, kol obuoliai suminkštės. Nukelkite puodą nuo viryklės ir palikite atvėsti.
Sumaišykite visus sūdytų pabarstukų ingredientus. Paskleiskite skardoje ir kepkite juos orkaitėje apie 15 minučių, pamaišykite.
Kai viskas atvės, supilkite piurė į mažus dubenėlius, uždėkite plaktos grietinėlės ir apiberkite sūdytais pabarstukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.