Sudedamosios dalys
Piurė
5 obuoliai
2 šaukštai vandens
1/2 citrinos sultys
45 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Sūdyti pabarstukai
50 g sviesto
40 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1/2 ml kvietinių miltų
1 1/2 ml avižinių dribsnių
1/2 ml migdolų miltų (nebūtina)
2 šaukšteliai malto cinamono
2 žiupsneliai druskos
Papuošti
Gietinėlės
Gaminimo eiga
Nulupkite ir susmulkinkite obuolius, sudėkite juos į puodą. Supilkite vandenį, citrinų sultis bei cukrų ir išmaišykite.
Virkite maždaug 6 minutes arba tol, kol obuoliai suminkštės. Nukelkite puodą nuo viryklės ir palikite atvėsti.
Sumaišykite visus sūdytų pabarstukų ingredientus. Paskleiskite skardoje ir kepkite juos orkaitėje apie 15 minučių, pamaišykite.
Kai viskas atvės, supilkite piurė į mažus dubenėlius, uždėkite plaktos grietinėlės ir apiberkite sūdytais pabarstukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.