Sudedamosios dalys
Formai sutepti
sviesto arba margarino
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 valgomasis šaukštas kokosų drožlių
Tešlai
300 ml bulvių krakmolo
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
200 ml kokosų drožlių
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
2 kiaušiniai
100 ml vanilės skonio jogurto
Įdarui
2 obuoliai
Gaminimo eiga
Ištepkite sviestu apskritą apie 23 cm skersmens kepimo formą nuimamais kraštais. Pabarstykite ją cukranendrių cukrumi ir kokosų drožlėmis. Visus sausuosius produktus sumaišykite dubenyje. Įdėkite riebalus ir kruopščiai išmaišykite. Sudėkite kiaušinius ir jogurtą bei suminkykite tešlą. Išpilkite tešlą į formą. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir įspauskite į tešlą. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 45 minutes. Kelioms minutėms palikite vėsti formoje. Pyragą patiekite dar šiltą su vaniliniu užpilu, ledais ar varške.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.