Obuolių pyragas kokoso drožlėmis

4–6 porcijos

PT55M

50 minučių

Įvertinimas (58 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

4 rūgštūs obuoliai
2 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g sviesto arba margarino
100 ml kvietinių miltų
250 ml kokoso drožlių

sviesto arba margarino kepimo formelei patepti

Gaminimo eiga

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175 °C temperatūrą. Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems ataušti.

Gerai išplakite kiaušinius ir cukrų. Tada suberkite miltus, kokoso drožles ir supilkite ataušusius ištirpintus maistinius riebalus. Gautą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę.

Nulupkite obuolius, perpjaukite juos pusiau ir išimkite sėklytes. Tada apvaliąja puse į viršų sudėkite juos į riebalais pateptą kepimo formelę.

Užpilkite ant viršaus tešlą ir maždaug 25 min. kepkite orkaitės viduryje.

Pyragas patiekiamas šiltas, kartu su vaniliniais ledais, vaniliniu padažu arba lengvai plakta grietinėle ar liesa grietine.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.