Sudedamosios dalys
500 ml šilto vandens
50 g mielių
1 šaukštelis druskos
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 tarkuoti obuoliai
100 g saulėgrąžų
maždaug 1400 g kvietinių miltų
Gaminimo eiga
Dubenyje sutrupinkite mieles. Supilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Suberkite druską, cukrų, sudėkite obuolius ir saulėgrąžas. Pamažu suberkite miltus ir minkykite, kol tešla nebelips prie dubens. Uždenkite rankšluosčiu ir palaikykite 40 minučių, kad pakiltų. Iškrėskite tešlą ant stalo ir gerai išminkykite. Iškočiokite keturkampį tešlos lakštą, įdėkite jį į riebalais išteptą skardą. Supjaustykite tešlą kvadratėliais. Palaikykite 20 minučių, kad pakiltų. Pašaukite į iki 225 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 225 °C temperatūroje maždaug 25 minutes.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.