Sudedamosios dalys
8 burokėliai
2 valg. šaukštai šaltai spausto rapsų aliejaus
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1-2 arbat. šaukšt. smulkios druskos
200 g supjaustyto gabalėliais feta sūrio
50 g kedrų riešutų
Užpilui
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
3 valg. šaukšt. aliejaus
2 valg. šaukšt. balzaminio acto
1 valg. šaukšt. šviežių smulkiai trintų čiobrelių
1 žiupsnelis maltų pankolių
Gaminimo eiga
Nuplaukite burokėlius. Virkite apie 30 minučių, kol jie suminkštės. Užpilkite juos šaltu vandeniu ir nulupkite. Supjaustykite kiekvieną burokėlį į keturias dalis ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo formą. Sumaišykite cukrų su aliejumi ir apipilkite šiuo mišiniu burokėlių gabalėlius. Apibarstykite druska. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynoje 225 °C temperatūroje apie 10 minučių.
Sumaišykite užpilo sudedamąsias dalis. Pakepinkite kedrų riešutus ant sausos keptuvės. Sudėkite burokėlius į keturis dubenėlius arba lėkštes. Apibarstykite feta sūriu ir kedrų riešutais. Užpilkite užpilu arba patiekite atskirai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.