Sudedamosios dalys
Pagrindas
25 g mielių
150 ml drungno vandens
25 g alyvuogių aliejaus
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 žiupsnelis druskos
180–240 g miltų
Įdaras
400 g ožkos sūrio
400 g rikotos sūrio
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2–3 kriaušės
4 šviežios figos
60 g lazdynų riešutų
Dar šiek tiek „Dansukker“ šviesiojo sirupo picai pašlakstyti
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temperatūros. Įdėkite apverstą kepimo skardą – ant jos kepsite picą.
Pirmiausia paruoškite picos pagrindą. Mieles sutrupinkite dubenėlyje. Supilkite vandenį, aliejų ir sirupą. Įberkite druskos ir išmaišykite. Suberkite beveik visus miltus ir minkykite, kol tešloje neliks gumulėlių. Palikite maždaug 30 minučių, kad iškiltų.
Paruoškite įdarą. Ožkos sūrį supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su rikota ir sirupu. Skiltelėmis supjaustykite kriaušes, figas perpjaukite į keturias dalis.
Padalykite tešlą į dvi dalis. Iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir suformuokite du picos pagrindus. Ant pagrindų tolygiai paskirstykite sūrio masę. Ant viršaus išdėliokite kriaušių ir figų skilteles, pabarstykite lazdynų riešutų. Pašlakstykite sirupu.
Abi picas ant įkaitusios skardos kepkite atskirai, maždaug po 10–15 minučių.
Patarimas. Jeigu picas norite ruošti lauko kepsninėje, jums prireiks akmens picai kepti. Abi picas kepkite atskirai ant kepsninėje įkaitinto akmens. Lauko kepsninėje pica iškeps per maždaug 15 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.