Sudedamosios dalys
400 ml plakamosios grietinėlės
5 g vanilinio cukraus
60 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
1 želatinos lakštas
10 mėtų lapelių
Papuošimas
140 g bet kokių šviežių uogų
1 žaliosios citrinos žievelė ir sultys
60 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų kordialo
6 g „Dansukker“ cukraus pudros
Gaminimo eiga
Želatinos lakštą 5 minutes pamirkykite dideliame kiekyje šalto vandens. Puode iki virimo temperatūros pakaitinkite grietinėlę, vanilinį cukrų ir mėtų lapelius. Išsunkite želatinos lakštą ir įmaišykite jį į šiltą grietinėlės mišinį. Išgriebkite mėtų lapelius. Supilkite mišinį į stiklainius arba stiklines ir 3–4 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Nuplaukite ir nuvalykite uogas, tada jas sumaišykite su šeivamedžių žiedų kordialu, cukraus pudra ir žaliosios citrinos žievele bei sultimis. Palikite mišinį nuošalyje, kol bus laikas patiekti su panakota.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.