Sudedamosios dalys
Traškūs trupiniai
40 g sviesto
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 g rupių miltų sausainių (apie 7 vnt.)
Pasiflorų įdaras
4 pasifloros
10 ml šviežių žaliųjų citrinų sulčių (arba daugiau, jeigu norisi rūgščiau)
200 g saldinto sutirštinto pieno
2 kiaušinių tryniai
5 g vanilinio cukraus
Papuošti
likusios pasiflorų sėklytės
10 ml žaliųjų citrinų sulčių
15 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sviestą kaitinkite tol, kol ištirps ir paruduos. Tada supilkite sirupą. Kombaine sutrinkite sausainius, sumaišykite su sviestu.
Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį, kad neliktų sėklų. Jas atidėkite į šalį. Pasiflorų sultis sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, sutirštintu pienu, kiaušinių tryniais ir vaniliniu cukrumi.
Dubenyje pasiflorų sėklytes sumaišykite su citrinų sultimis ir cukrumi. Kitame dubenyje iki purumo išplakite grietinėlę.
Į keturias taures sluoksniais sudėkite sausainių trupinius ir pasiflorų įdarą. Papuoškite plakta grietinėle ir pasiflorų sėklytėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.