Sudedamosios dalys
1 skardinė persikų (800 g)
2 kiaušiniai
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
100 g kapotų migdolų
Papuošti –
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Iki purumo išplakite kiaušinius su cukranendrių cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite migdolus. Nusausintus persikus dėkite į riebalais išteptą kepimo indą (apvaliomis pusėmis į viršų). Ant abrikosų paskirstykite kiaušinių-migdolų masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (ant apatinės lentynos) apie 20 min. Papuoškite cukraus milteliais.
Abrikosus tiekite šiltus arba šaltus su plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.