Sudedamosios dalys
1 skardinė persikų (800 g)
2 kiaušiniai
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
100 g kapotų migdolų
Papuošti –
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Iki purumo išplakite kiaušinius su cukranendrių cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite migdolus. Nusausintus persikus dėkite į riebalais išteptą kepimo indą (apvaliomis pusėmis į viršų). Ant abrikosų paskirstykite kiaušinių-migdolų masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (ant apatinės lentynos) apie 20 min. Papuoškite cukraus milteliais.
Abrikosus tiekite šiltus arba šaltus su plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.