Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
800 ml „Dansukker“ cukraus „Farinas“
600 ml kefyro
1 valg. šaukšt. imbiero
1,5 valg. šaukšt. kardamono
2 arbat. šaukšt. gvazdikėlių
1,5 valg. šaukšt. cinamono
1200 ml kvietinių miltų
1 arbat. šaukšt. sodos
200 g tirpdyto sviesto arba margarino
200 ml bruknių sulčių ar šviežių bruknių
Papuošti
400 g natūralaus neriebaus „Filadelfijos“ sūrio
400 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
bruknių
Gaminimo eiga
Į iki purumo išplatus kiaušinius su cukrumi, įpilkite kefyrą. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į masę. Įmaišykite sviestą ir bruknių sultis. Supilkite tešlą į kepimo skardą. Kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 25 minutes. Pyragą palikite atvėsti.
Sumaišykite sūrį, cukraus miltelius ir vanilinį cukrų ir gauta mase aptepkite pyragą. Papuoškite bruknėmis ir supjaustykite kubeliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.