Pilno grūdo miltų pyragas su žaliųjų citrinų ir rabarbarų įdaru
Norite, kad jūsų žaliųjų citrinų pyragas būtų labiau maistingas? Šis žaliųjų citrinų pyragas su sausainių trupinių pagrindu ir rabarbarų užpilu - puikus jūsų pasirinkimas! Gaivus ir šviežias desertas puodeliui popietinės arbatos ar kavos.
Sudedamosios dalys
Pilno grūdo miltų pagrindas
150 g sviesto
75 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 a. šaukštelis vanilinio cukraus
150 g pilno grūdo miltų
60 g miltų
1 kiaušinio trynys
Žaliųjų citrinų įdaras
4 kiaušinių tryniai
320 g grietinės
75 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1,5 v. šaukšto kukurūzų miltų
1/2 žaliosios citrinos žievelės
2 žaliųjų citrinų sultys
Marinuoti rabarbarai
2 rabarbarų stiebai
200 g braškių
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1/2 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės
Gaminimo eiga
Sumaišykite kubeliais supjaustytą sviestą ir kitus tešlai skirtus produktus. Lengvai paminkykite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Uždenkite plėvele ir palaikykite šaldytuve maždaug 30 minučių. Tešlą sudėkite į stačiakampio formos kepimo indą (maždaug 13 x 36 cm) ir įspauskite.
Tešlos pagrindą kepkite orkaitės centre maždaug 10 minučių. Tuo tarpu paruoškite įdarą. Visus produktu sumaišykite iki vientisos masės.
Įdarą supilkite į tešlos pagrindą ir pakepkite orkaitės centre dar 15–20 minučių iki 175° C įkaitintoje orkaitėje. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.
Palaikykite šaldytuve dar maždaug 3 valandas. Rabarbarus ir braškes nuplaukite ir susmulkinkite gabaliukais. Sumaišykite su cukranendrių cukrumi ir žaliosios citrinos tarkuota žievele. Pamarinuokite ne trumpiau kaip 30 minučių.
Papuoškite pyragą marinuotais rabarbarais ir braškėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.