Sudedamosios dalys
800 g svogūnų
3 didelės raudonosios paprikos
1 rūgštus obuolys
0,5‑1 raudonoji aitrioji paprika
30 ml alyvuogių aliejaus
100 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
250 ml baltojo vyno acto
10 g druskos
5 g paprikų miltelių
200 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 ml žaliųjų pipirų grūdelių
Gaminimo eiga
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite kubeliais. Nuplaukite paprikas ir išimkite sėklas. Paprikas susmulkinkite. Nulupkite obuolį, pašalinkite sėklas. Supjaustykite obuolį skiltelėmis. Nuplaukite aitriąsias paprikas ir supjaustykite kubeliais. Puode įkaitinkite aliejų. Sudėkite daržoves ir obuolį. Pakepinkite keletą minučių. Į puodą supilkite auksaspalvį sirupą, actą, suberkite druską ir paprikų miltelius. Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Nuimkite dangtį ir virkite dar 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir pipirų grūdelius ir virkite dar 3-4 minutes. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.