Sudedamosios dalys
300 ml plaktos grietinėlės
170 g "Panevėžio +" cukraus
180 g "Dansukker" baltojo sirupo
Žiupsnelis druskos
50 g sviesto
100 g susmulkinto baltojo šokolado
Susmulkintų cukranendrių (Polkagris)
Gaminimo eiga
Kepimo popieriumi išklokite 15 x 20 cm stačiakampę kepimo formą.
Visus ingredientus, išskyrus šokoladą, sudėkite į sunkią keptuvę. Kaitinkite, kol temperatūra pasieks 120 °C, retkarčiais pamaišydami. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite šokoladą, kol jis ištirps.
Supilkite mišinį į kepimo formą ir pabarstykite smulkintu "Polkagris". Palikite kreminę masę sustingti, tada supjaustykite ją gabalėliais ir laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.