Prancūziška nuga su žemės riešutais ir pistacijomis

Maždaug 35 vnt.

PT55M

maždaug 1 val. + 24 val.

Įvertinimas (32 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

200 g žemės riešutų
100 g pistacijų
210 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
370 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
85 g vandens
2 kiaušinių baltymai (75 g)

Gaminimo eiga

1. Orkaitę įkaitinkite iki 125 °C. Riešutus sukapokite ir maždaug 20 min. skrudinkite orkaitėje.

2. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, sirupą ir vandenį. Ant didelės ugnies įkaitinkite iki 150 °C (nereikia uždengti). Patikrinkite temperatūrą.

3. Kol sirupas kaista, dubenyje iki standumo išplakite kiaušinių baltymus. Kai sirupas pasieks reikiamą temperatūrą, į kiaušinių plakinį smarkiai plakdami plona srovele supilkite sirupą.

4. Plakite dar 10 minučių, kol skystis ims tirštėti ir taps tąsus. Kuo ilgiau plaksite, tuo standesnė bus nuga. Įmaišykite skrudintus riešutus.

5. Masę sukrėskite į aliejumi išteptą 20 x 30 cm kepimo skardą, išklotą popieriumi. Pasitepę rankas aliejumi, įspauskite nugą į skardą, kad paviršius būtų lygus.

6. Palikite nugą kambario temperatūroje per naktį sustingti. Pabarstykite cukraus milteliais ir supjaustykite mažais gabalėliais. Gabalėlius vieną nuo kito atskirkite riebalams atspariu popieriumi ir laikykite sandariame stiklainėlyje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.