Sudedamosios dalys
12 slyvinių pomidorų
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
10 g druskos
5 g rupiai maltų juodųjų pipirų
100 ml alyvuogių aliejaus
30 ml citrinų sulčių
1 česnako galvutė
1 kuokštas čiobrelių
6 šakelės rozmarinų
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga
Supjaustykite pomidorus ketvirčiais ir sudėkite į plačią, negilią kepimo skardą. Pabarstykite cukrumi, druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir citrinų sultimis. Nulupkite česnako skilteles ir uždėkite jas ant pomidorų. Uždėkite čiobrelių ir rozmarinų šakeles.
Kepkite orkaitės viduryje 75 °C temperatūroje apie 12 valandų. Nuimkite išdžiuvusias žoleles. Sudėkite pomidorus ir česnako skilteles į stiklainį. Užpilkite aliejumi. Laikykite šaldytuve.
Visada laikykite šaldytuve. Galiojimo laikas - kelios dienos.
Visada kruopščiai laikykitės higienos ir naudokite tik švarius indus, stalo įrankius ir stiklainius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.