Sudedamosios dalys
500 ml vandens
5 šilauogių arba juodųjų serbentų arbatos maišelių
100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Ledo kubelių
150 g šilauogių
12 aviečių
6 braškių
700 ml putojančio rausvojo vyno
Gaminimo eiga
Užvirkite vandenį ir sudėkite arbatos maišelius. Palaikykite 5 minutes. Išimkite arbatos maišelius. Suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps. Atšaldykite. Sudėkite ledo kubelius į dideles stiklines. Paskirstykite arbatą, uogas ir vyną po stiklines ir iš karto patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.