Pyragaičiai

apie 40 vienetų

Įvertinimas (13 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

200 ml ištirpinto margarino
200 ml vandens
5 kiaušiniai
400 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ arba „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
450 ml kvietinių miltų
2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
sviesto ar margarino formai ištepti
„Dansukker“ cukranendrių cukrus formai pabarstyti

Pagardinti
• 2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus
• 2 valg. šaukšt. kakavos
• 1 g šafrano
• maždaug 400 g šviežių uogų ar vaisių gabaliukų
• maždaug 250 g razinų ar kitų džiovintų vaisių
• 100 g tarkuotų morkų, 200 g nusausintų smulkintų ananasų, 50 g graikinių riešutų
• 300 g tarkuotų moliūgų ir tarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė

Papuošti
• bet kokio skonio „Dansukker“ cukraus miltelių, ištirpintų nedideliame vandens kiekyje
• 200 g šviežio natūralaus „Filadelfijos“ sūrio, 250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių, 1 citrinos tarkuota žievelė
• 250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių, 1 valg. šaukšt. kakavos, 50 ml kavos, 50 g tirpinto sviesto ar margarino, kokosų drožlių pabarstyti

Gaminimo eiga

Ištepkite maždaug 30 x 40 cm formą ir pabarstykite cukranendrių cukrumi. Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Sumaišykite margariną su vandeniu. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į masę. Įdėkite prieskonių pagal skonį. Paskirstykite tešlą formoje ir kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje 25–40 minučių. Apverskite pyragą. Papuoškite pyragą pagal skonį.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.