Pyragaičių kalendorius

Apie 50 sausainių

2 valandos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

300 g miltų
85 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
200 g šalto sviesto
1 kiaušinio trynys

Glajus
1 kiaušinio baltymas
2 ml acto
4 dl „Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Sumaišykite sausainių ingredientus. Neperminkykite tešlos. Padėkite į šaldytuvą bent 1 val. Kočiokite tešlą, kol bus maždaug 2 mm storio. Supjaustykite tešlą norimais gabaliukais ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 6-8 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Pyragaičiams iškepus ir atvėsus, užtepkite glajų ir palikite sustingti. Ištirpintu šokoladu ant glajaus užrašykite skaičius 1–24. Skaičius galite užrašyti ir glajumi tiesiai ant pyragaičių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.