Sudedamosios dalys
1 kg sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinio trynys
100 ml cukraus ,,Demerara”
Kremui
200 ml varškės
200 ml grietinės
3 šaukštai fruktozės
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
500 ml uogų
Papuošimui
Uogų
Gaminimo eiga
Iškočiokite tešlą iki 1 cm storio ir iš jos pasidarykite 2 skritulius. Patepkite kiaušiniu ir apibarstykite cukrumi ,,Demerara”. Kepkite pagal instrukciją. Atvėsinkite. Išplakite grietinę, varškę, fruktozę ir vanilinį cukrų. Ant vieno skritulio paskleiskite kremą. Pabarstykite uogomis. Uždėkite likusį skritulį. Kad pagamintumėte drugelio formos pyragą, perpjaukite skritulius perpus ir apvaliąsias puses sudėkite vieną priešais kitą. Drugelio galvą galite suformuoti iš braškės, ūsus – iš šokolado lazdelių ar dantų krapštukų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.