Pyragas Drugelis

8-10 asmenu

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Sudėtis
1 kg sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinio trynys
100 ml cukraus ,,Demerara”

Kremui
200 ml varškės
200 ml grietinės
3 šaukštai fruktozės
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
500 ml uogų

Papuošimui
Uogų

Gaminimo eiga

Iškočiokite tešlą iki 1 cm storio ir iš jos pasidarykite 2 skritulius. Patepkite kiaušiniu ir apibarstykite cukrumi ,,Demerara”. Kepkite pagal instrukciją. Atvėsinkite. Išplakite grietinę, varškę, fruktozę ir vanilinį cukrų. Ant vieno skritulio paskleiskite kremą. Pabarstykite uogomis. Uždėkite likusį skritulį. Kad pagamintumėte drugelio formos pyragą, perpjaukite skritulius perpus ir apvaliąsias puses sudėkite vieną priešais kitą. Drugelio galvą galite suformuoti iš braškės, ūsus – iš šokolado lazdelių ar dantų krapštukų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.