Sudedamosios dalys
5 kiaušiniai
500 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 g kambario temperatūros sviesto
100 ml kakavos
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
3 ml druskos
350 ml kvietinių miltų
„Toskanos“ glajui
400 g kokosų drožlių
300 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plaktos grietinėlės
125 g sviesto arba margarino
Gaminimo eiga
Išplakite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Įdėkite sviestą, suberkite kakavą, vanilinį cukrų ir druską, miltus. Išmaišykite. Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo skardą 30 x 40 cm. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Sumaišykite puode „Toskanos“ glajaus sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes. Išpilkite glajų ant pyrago ir kepkite dar apie 10 minučių. Prieš pjaustydami kubeliais atvėsinkite. Gabaliukus sudėkite į indą, kiekvieną gabaliuką atskirdami popieriumi. Pyrago gabaliukus galite šaldyti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.