Pyragas su kokosų skonio „Toskanos“ glajumi

apie 20 gabaliukų

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

5 kiaušiniai
500 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 g kambario temperatūros sviesto
100 ml kakavos
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
3 ml druskos
350 ml kvietinių miltų

„Toskanos“ glajui
400 g kokosų drožlių
300 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plaktos grietinėlės
125 g sviesto arba margarino

Gaminimo eiga

Išplakite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Įdėkite sviestą, suberkite kakavą, vanilinį cukrų ir druską, miltus. Išmaišykite. Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo skardą 30 x 40 cm. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.

Sumaišykite puode „Toskanos“ glajaus sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes. Išpilkite glajų ant pyrago ir kepkite dar apie 10 minučių. Prieš pjaustydami kubeliais atvėsinkite. Gabaliukus sudėkite į indą, kiekvieną gabaliuką atskirdami popieriumi. Pyrago gabaliukus galite šaldyti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.