Sudedamosios dalys
3 dideli kiaušiniai
180 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
50 g sviesto
100 ml pieno
0,5 g šafranų
210 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Sviesto ir cukraus pyrago skardai ištepti
„Dansukker“ cukraus miltelių pabarstyti
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Sumaišykite kiaušinius, cukrų, sirupą, vanilinį cukrų ir plakite, kol masė bus balta ir puri. Ištirpinkite sviestą. Pilkite pieną, berkite šafranus. Kaitinkite, kol užvirs.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Atsargiai įmaišykite kiaušinių masę.ir pieną su šafranais. Skardą ištepkite riebalais, pabarstykite cukrumi. Į skardą sudėkite tešlą. Kepkite 30–35 min. ant vidurinės orkaitės lentynėlės. Leiskite pyragui atvėsti, tada jį apverskite. Prieš tiekdami pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.