Sudedamosios dalys
100 g sviesto
1/2 g šafrano (1 pakelis)
100 g baltojo šokolado
170 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
100 ml graikiško jogurto
120 g miltų
3 g kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimas
plakamoji grietinėlė
šaldytos bruknės
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Riebalais ištepkite pailgą (maždaug 36 cm ilgio ir 13 cm pločio) kepimo formą.
Ištirpinkite sviestą, suberkite šafraną. Tada sudėkite sukapotą šokoladą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Supilkite pieną ir gerai išplakite. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite graikišką jogurtą. Sumaišykite.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Įmaišykite į sviesto masę. Viską supilkite į kepimo indą ir kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 13–14 minučių. Palikite visiškai atvėsti.
Patiekite su plakta grietinėle ir bruknėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.