Pyragėliai

(1 didelis arba 20 m)

Įvertinimas (3 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

300 ml pieno
200 g ištirpinto sviesto arba margarino
1 kiaušinis
390 g kvietinių miltų
1 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1 valgomasis šaukštas cukraus
40 g tarkuoto sūrio

Įdarui
500 g maltos mėsos
2 supjaustyti svogūnai
30 g kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1/2 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
1 česnako skiltelė (išspausti sultis)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
2 valgomieji šaukštai riebalų

Glazūrai
1 kiaušinis

Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min.

2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svogūnus. Sudėkite prieskonius, česnaką ir pomidorų pastą. Palikite, kad atšaltų.

3. Iškočiokite 35x40 cm dydžio lakštą. Ant vienos tešlos dalies uždėkite įdarą, o likusią tešlos dalį užklokite ant viršaus. Kraštus suspauskite šakute. Nereikalingą tešlos dalį nupjaukite. Palaikykite pyragą šaltai ne trumpiau nei 15 min. Įkaitinkite orkaitę iki 225°C.

4. Pyragas apliejamas plaktu kiaušiniu ir kepamas apatiniame orkaitės skyriuje maždaug 40 min.

Jeigu norite pagaminti mažus pyragėlius, supjaustykite iškočiotą tešlą į 20 keturkampių gabaliukų, sudėkite įdarą. Užlipinkite kraštus taip pat, kaip ir didžiojo pyrago, ir kepkite 8–10 min. iki 250°C įkaitintoje orkaitėje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.