Sudedamosios dalys
300 g miltų
20 g kepimo miltelių
2 g druskos
75 g šalto sviesto
60 g stambiai kapotų lazdynų riešutų
30 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml pieno
1 kiaušinis
Papuošimas
40 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Fairtrade“
3 g cinamono
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sviestą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į miltų mišinį. Pasilikite 1 šaukštą kiaušinio ir pieno glajui. Įmaišykite riešutus, sirupą, likusį pieną ir kiaušinius ir greitai sumaišykite tešlą.
Išverskite tešlą ant miltais pabarstytos lentelės. Tešlą išlyginkite iki 2–3 cm storio ir padalykite į norimas formas.
Dubenyje sumaišykite cukranendrių cukrų ir cinamoną. Aptepkite pyragėlius kiaušinio ir pieno mišiniu ir panerkite į cukraus mišinį. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 8–10 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.