Sudedamosios dalys
225 g sviesto
45 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1/4 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
200 g kokosų drožlių
300 g miltų
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių pyragėliams apvolioti
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir padėkite į šalį. Iki kreminės tekstūros išplakite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir druską, gerai išmaišykite. Berkite vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą ir kokosų drožles. Iš lėto maišydami po truputį suberkite miltus, masė turi būti vientisa. Iš tešlos suformuokite rutuliukus (1 rutuliukui – 1 šaukštas tešlos). Sudėkite juos į kepimo skardą ir kepkite 16–18 min. Išėmę iš orkaitės leiskite kelias minutes atvėsti. Tada gerai apvoliokite cukraus milteliuose. Leiskite visiškai atvėsti. Prieš tiekdami dar kartą pavoliokite cukraus milteliuose.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.