Rabarbarų ir aviečių uogienė

Rabarbarų ir aviečių dermė stulbina gomurį! Išsivirkite rabarbarų ir aviečių uogienės kepiniams įdaryti. Tobulai tinka sausainiams su uogiene.

1 stiklainėlis

25 min.

Įvertinimas (9 vnt)

Sudedamosios dalys

250 g rabarbarų
250 g aviečių
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

 

Gaminimo eiga

Rabarbarus ir avietes nuplaukite. Rabarbarus supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į prikaistuvį, suberkite cukrų uogienėms.

Pavirkite maždaug 6 minutes. Nugraibykite putas. Supilkite į

šiltą, švarų stiklainiuką. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.