Rabarbarų ir braškių sultys

maždaug 3 l

Įvertinimas (4 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kg rabarbarų griežinėlių
3 l braškių
1500 ml vandens
700 ml „Dansukker“ cukraus vienam litrui sulčių
1/2 šaukštelio (su kaupu) natrio benzoato

Gaminimo eiga

Braškes ir rabarbarus nuvalykite ir nuplaukite.

Sudėkite vaisius į nerūdijančio plieno puodą ir įpilkite vandens. Užvirkite ir pavirkite 20 minučių.

Supilkite sultis į koštuvą ir palikite nuvarvėti 30 minučių.

Pamatuokite sulčių kiekį ir supilkite atgal į puodą. Įberkite 700 ml cukraus vienam litrui sulčių, ir maišydami pavirkite 15 minučių.

Nuimkite puodą nuo ugnies. Nugraibykite putas. Ištirpdykite natrio benzoatą truputėlyje sulčių, supilkite į puodą.

Išpilstykite sultis į išplautus butelius. Laikykite šaltai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.