Sudedamosios dalys
2 kg rabarbarų
1,5 l vandens
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 citrinos sultys
Pagardai (pagal skonį)
20 g šviežio tarkuoto imbiero
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Pavirkite apie 10 minučių, kol visiškai suminkštės.
Nukoškite tirščius, o skystį vėl supilkite į išplautą prikaistuvį. Suberkite cukrų, supilkite citrinų sultis, galima įberti tarkuoto imbiero. Pavirkite maždaug 3 minutes. Nugraibykite putas.
Išpilstykite į karštus, visiškai švarius buteliukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.