Rabarbarų pagardas

Įvertinimas (5 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g smulkintų rabarbarų
150 g geltonųjų razinų
150 ml baltojo vyno acto
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
30 g šviežių tarkuotų imbierų
6 g garstyčių miltelių
6 g druskos
1 g aitriųjų paprikų 

Gaminimo eiga

Puode sumaišykite visus produktus, uždenkite ir pavirinkite ant mažos ugnies 10 minučių. Išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes nuolat maišydami, kol pagardas taps pageidaujamo tirštumo.

Rabarbarų pagardą tinka patiekti su sūriu, taip pat puikiai dera ir su mėsa.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.