Sudedamosios dalys
500 g rabarbarų
150 ml vandens
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
1 g malto kardamono
2 kiaušiniai
50 g nesūdyto sviesto
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir susmulkinkite rabarbarus. Virkite rabarbarus, kol pasidarys tyrė. Truputį paplakite kiaušinius ir sumaišykite su rabarbarų tyre. Nukoškite tyrę per sietelį į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms ir kardamoną ir nuolat maišydami virkite ant lėtos ugnies dvi tris minutes. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite sviestą. Įdėkite prikaistuvį į šalto vandens pripiltą dubenį ir plakite masę elektriniu plaktuvu, kol pagardas atauš. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.