Rabarbarų parfė

4 porcijos

Įvertinimas (30 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

400 g rabarbarų
100 ml vandens
2 peletrūnų šakelės
100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
20 g vanilinio cukraus
250 ml neriebios grietinėlės

Gaminimo eiga

Nuplaukite ir susmulkinkite rabarbarus. Į prikaistuvį su vandeniu sudėkite rabarbarus ir peletrūnus. Uždenkite ir virkite ant lėtos ugnies 5 minutes. Maišydami berkite cukrų ir vanilinį cukrų, pilkite šviesųjį sirupą. Leiskite ataušti. Supilkite grietinėlę. Išmaišykite mišinį. Supilkite jį į formelę ir palaikykite šaldiklyje bent 4 valandas. Galite patiekti su braškėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.