Sudedamosios dalys
500 ml koncentruotų rabarbarų sulčių
100-200 ml degtinės (nebūtinai)
2 litrai mineralinio vandens
0,5 litro (250 g) griežinėliais supjaustytų braškių
2 plonais gabaliukais supjaustytos citrinos
Ledo gabaliukų
Gaminimo eiga
Citrinas, braškes ir ledo gabaliukus įdėkite į didelį dubenėlį. Įpilkite sultis, degtinę ir mineralinį vandenį. Patiekite ant stalo.
Rabarbarų sultis galima pakeisti, pavyzdžiui, šeivamedžio žiedų sultimis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.