Rabarbarų pyragas

maždaug 8 porcijos

Įvertinimas (7 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Pagrindas
250 ml kvietinių miltų
100 g sviesto arba margarino
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
1 kiaušinio trynys

Rabarbarų želė
700 g rabarbarų 2 cm dydžio gabaliukais
300 ml „Dansukker“ smulkiojo cukraus
8 želatinos lapeliai

Vanilės kremas
6 kiaušinių tryniai
150 ml „Dansukker“ smulkiojo cukraus
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus
300 ml grietinėlės
2 valgomieji šaukštai bulvių krakmolo

Papuošimui
skrudintų, skaldytų migdolų

Gaminimo eiga

Išminkykite iš sudėtinių dalių pagrindą su šonais ir palaikykite šaldytuve 1 valandą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Išmirkykite želatinos lapelius dideliame kiekyje šalto vandens.

Ištepkite sviestu apvalią maždaug 24 cm skersmens kepimo formą su nuimamais kraštais. Sudėkite tešlą į formą. Pribadykite skylučių. Kepkite orkaitės viduryje apie 20 minučių. Palikite atvėsti.

Virkite rabarbarus su cukrumi nerūdijančio plieno puode, kol rabarbarai suminkštės. Išgriebkite želatinos lapelį ir įmaišykite į rabarbarus. Maišykite, kol želatina ištirps.

Kai rabarbarų mišinys ims stingti, supilkite jį į pagrindą.

Visas kremo sudėtines dalis, išskyrus vanilinį cukrų, suplakite puode į kremą ir virkite, kol sutirštės. Leiskite atvėsti. Pridėkite vanilinio cukraus. Paskleiskite kremą ant rabarbarų.

Apibarstykite skrudintais migdolais. Paduodamas į stalą šaltas.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.