Sudedamosios dalys
Tešla
250 g sviesto
150 g miltų
2 šaukštai vandens
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Rabarbarų įdaras
400 g rabarbarų
45 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Morengai
3 kiaušinių baltymai
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Visus tešlos produktus greitai suplakite į vientisą masę. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve 30 minučių. Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temperatūros.
Rabarbarus nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į prikaistuvį ir suberkite cukrų „Panevėžio Plius“. Pavirkite 2 minutes.
Tešlą pirštais įspauskite į riebalais išteptas formeles. Rabarbarus paskirstykite po visas formeles. Kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 10–15 minučių. Iškeptus pyragėlius išimkite ir palikite kelias minutes atvėsti.
Per tą laiką paruoškite morengus. Į dubenį supilkite kiaušinių baltymus ir suberkite cukraus miltelius. Baltymus plakite į karštą vandenį įstatytame inde, kol temperatūra pasieks 50–65 °C. Masę supilkite į dubenį ir plakite, kol atvės ir taps puri.
Supilkite į konditerinį maišelį su pasirinktos formos antgaliu. Morengus išspauskite ant pyragaičių. Virtuviniu degikliu karamelizuokite morengus.
Tiekite su ledais arba vaniliniu padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.